Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

 

Η θεραπεία “Diamond” είναι μια ευχάριστα αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού, απόλυτα ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας που της έχει χαρίσει τον χαρακτηρισμό ῝Red Carpet Treatment῝, αφού οι stars την εφαρμόζουν κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Κι αυτό γιατί είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους (για βαθιά ενυδάτωση) μπορεί πραγματικά να χαρίσει άμεσα μια λαμπερή επιδερμίδα. Η δερματοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και τελευταία στιγμή πριν από μια σημαντική εμφάνιση μιας και δεν αφήνει ιδιαίτερα σημάδια ή ερεθισμούς.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς σημαντικούς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής, με σύντομη εφαρμογή και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενή. Δεν έχει παρενέργειες άλλων μεθόδων, όπως έντονη ερυθρότητα, εμφάνιση κρούστας τραύματος, εκχυμώσεων ή οιδήματος, που μπορεί ενδεχομένως να περιορίσουν το άτομο στις καθημερινές δραστηριότητές του. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα, απομακρύνει μηχανικά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και κάνει βαθύ καθαρισμό.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί επίσης τον πυρήνα αρκετών θεραπειών αντιγήρανσης. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια απομακρύνεται αναίμακτα μέρος της επιφανειακής στιβάδας της επιδερμίδας με συνέπεια τη λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και οδηγεί σε ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Για βέλτιστα αποτελέσματα και ανάλογα με την ένδειξη (αντιγήρανση, δυσχρωμίες κλπ.) μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους, όπως μεσοθεραπεία και peeling.

Η θεραπεία αποφεύγεται σε ορισμένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος, ενεργών δερματικών βλαβών και εγκυμοσύνης.