Τι είναι το Health Key;  
468x60_HK_OHA (1)
                                                           

         Η Open Health Alliance προσφέρει σήμερα στα μέλη της, υπηρεσίες υγείας του αύριο. Υιοθετώντας τις αρχές του πλαισίου υγείας Health 2.0, προσφέρει το νέο Σύστημα Υγείας, Health Key.
        Μια καινοτομία που προσφέρει στον πολίτη ένα συνδυασμό ηλεκτρονικών υπηρεσιών υγείας, όπως ο Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας, αλλά και προνομιακές υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας. Υπηρεσίες που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ιατρού-ασθενή και δίνουν τη δυνατότητα στον ιατρό να έχει στα χέρια του, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα υγείας, ενώ βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία και στο άγχος που έχει ο κάθε ασθενής να κουβαλά κατά την επίσκεψη στον ιατρό του όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις ή να θυμάται όλες τις λεπτομέρειες του ιατρικού του ιστορικού.
      Ο Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ιατρικά στοιχεία κάθε ασθενή, όπως αλλεργίες, προηγούμενες διαγνώσεις και φαρμακευτικές αγωγές, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.
     Παράλληλα μέσω του νέου Συστήματος Υγείας, Health Key, θα έχετε πρόσβαση σε ένα επιλεγμένο δίκτυο ιατρών, απολαμβάνοντας μοναδικές ιατρικές υπηρεσίες και προνόμια που εξασφάλισε η Open Health Alliance, αποκλειστικά για τα μέλη της.
Τι είναι η Open Health Alliance;
        Η Open Health Alliance είναι ο νέος Πανελλήνιος Φορέας Υγείας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνει ιατρούς, οδοντιάτρους, εργαστήρια, φορείς πρωτοβάθμιας υγείας όλων των ειδικοτήτων, καθώς και Ενώσεις Ασθενών.
Δημιουργήθηκε με στόχο την βελτιστοποίηση του επιπέδου των σύγχρονων ιατρικών υπηρεσιών προς τους Πολίτες.
Προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση δικτύου ιατρικής φροντίδας, που έρχεται να καλύψει τα κενά που έχει δημιουργήσει η σημερινή πραγματικότητα στην ποιότητα των ιατριών υπηρεσιών.
Η Open Health Alliance αποτελείται από διαικεκριμένους επιστήμονες ψηλής ποιότητας και κύρους, με αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο.